Man beweert dat hij zoon van Prince is

Een man die beweert de biologische zoon te zijn van Prince, heeft papierwerk ingevuld om aanspraak te maken op de erfenis.

De 39-jarige Carlin Q. Williams eist een dna-test om te bewijzen dat hij inderdaad een kind is van de vorige maand overleden popzanger.

Volgens de Amerikaanse zender CBS heeft de moeder van de man in dezelfde claim verklaard dat zij in 1976 onveilige seks heeft gehad met Prince en zwanger is geraakt.

Het is niet duidelijk of de zanger volgens de moeder en zoon wist van het bestaan van Williams.

Vorige week gaf een rechter in de staat Minnesota toestemming voor een dna-analyse van het bloed van Prince. Dat was aangevraagd door vertegenwoordigers van de zanger, voor het geval er mensen die zeggen een kind van Prince te zijn zouden opduiken na zijn crematie.

Testament

De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin.

De politie in de woonplaats van Prince gaf eerder gegevens van een aantal telefoontjes over de muzikant vrij die op het bureau waren binnengekomen.

Twee daarvan zouden zijn gemaakt door vrouwen die beweerden een kind met Prince te hebben. Het laatste van die gesprekken vond plaats op de dag waarop de Purple Rain-zanger dood werd aangetroffen in zijn huis. Die claim ging om een 17-jarige zoon.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie