Zangeres Josje Huisman werd in februari dertig jaar oud en had ruim een week nodig om daarvan bij te komen. "Ik wilde eigenlijk niet toegeven dat het een ding was."

"Ineens ben je dertig. Ik was 23 toen ik bij K3 kwam, dat vergeet iedereen, ikzelf óók", aldus de oud-K3-zangeres in Viva. 

Huisman heeft bepaalde dingen die ze voor haar dertigste wilde doen niet gedaan. "Kinderen krijgen bijvoorbeeld. Toen ik jonger was, hoopte ik voor mijn dertigste kinderen te hebben."

De zangeres twijfelt nu of ze al toe is aan kinderen. "Het gaat bij mij met vlagen: het ene moment voel ik dat ik eraan toe ben en het volgende moment denk ik: nee, laat nog maar even."

"Ik denk dat je het pas echt zeker weet als je een leuke man aan je zijde hebt met wie je het samen kunt doen. Om het nou als alleenstaande te doen."

Nieuwe man

Huisman had eerder een relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst en presentator Johnny de Mol. Momenteel is ze vrijgezel. "Ik probeer een relatie in het begin altijd met man en macht te voorkomen, maar ik tuin er telkens weer in."

"Sowieso is het best moeilijk om een fatsoenlijke man te vinden, dat zie ik bij mezelf, maar ook bij vrouwen om me heen. Hij is of een flierefluiter óf bezet óf homo."

De zangeres kwam recentelijk in het nieuws met "verleidelijke foto's" van haar op Instagram. Toch zou ze nooit in de Playboy willen staan. "Ik ben redelijk preuts."