K3-zangeres Josje Huisman vindt het vreemd dat ze kritiek krijgt op haar 'verleidelijke' foto's op Instagram. "Ik hou van mijn lichaam!"

Dinsdag plaatste de 30-jarige zangeres een gedeeltelijke naaktfoto op het sociale netwerk, waarna ze flink wat kritiek te verduren kreeg.

Op sociale media schreven verschillende volgers van de zangeres dat ze het niet oké vonden dat Huisman een halfnaaktfoto plaatste. "Doe normaal, je zat bij K3, elke peuter kijkt dit en dan ga je zo op de foto", stond er onder meer onder de foto.

"Als je denkt dat het beschamend is om een deel van je lichaam te laten zien, dan is het echt jouw probleem", schrijft ze vrijdag. "Ik wist niet dat een blote buik zo shockerend kon zijn. En wat dacht je van mijn oksels?"

Het verwijt dat ze een rolmodel is voor jonge meiden en dus een voorbeeldfunctie heeft, wuift Huisman weg. "Een voorbeeld zijn voor anderen gaat niet alleen om uiterlijk. Ik voel me ook niet echt een rolmodel, ik ben gewoon mezelf. Dit is mijn lichaam, mijn leven en mijn Instagram."