Kim-Lian van der Meij vindt nu ze kinderen heeft zichzelf niet meer het belangrijkste op de wereld. "Alles draait om de kinderen en er is zó veel houden van en dat terugkrijgen."

"Daar hoef ik niet eens mijn best voor te doen, die onvoorwaardelijke liefde - cliché als het klinkt - is er vanzelf", vertelt de 35-jarige presentatrice in gesprek met Vrouw.

Van der Meij en haar man Daniel hebben een dochter en twee zonen. Toen haar eerste kind werd geboren, ontdekte ze dat ze nog in het moedergevoel moest groeien. "Dat kwam omdat ik zo'n enorme stap maakte van zelf nog kind zijn naar de moederrol. Ik was nog een spring-in-het-veld en ineens was daar die enorme verantwoordelijkheid."

"Ik beviel in Zweden en daar doen ze niet aan kraamzorg, dus kwam mijn moeder mij helpen. Ook om me te leren hoe ik alles moest doen. Na een paar maanden kreeg ik daar zelf routine in."

Drie kinderen

De SBS 6-presentatrice benadrukt dat ze het bij drie kinderen wil houden. "Je wil ze toch alle drie evenveel aandacht geven en dat is nu al best moeilijk. Drie is best veel. Je hebt maar twee handen, dus moet je er altijd een loslaten. Dat kan ongemakkelijk zijn, terwijl de kinderen dat zelf waarschijnlijk niet eens doorhebben."