De vijf leden van meidengroep Fifth Harmony hebben soms ernstige moeite met hun bekendheid. Sommige van hen hebben zelfs paniekaanvallen gehad tijdens het touren.

"Mijn hart ging de hele dag keihard tekeer. Twee uur nadat ik wakker werd moest ik weer gaan slapen omdat mijn lichaam zo overactief was", aldus Camilla Cabello (19) in gesprek met Billboard.

Ook de andere meiden, die momenteel een hit hebben met het nummer Work From Home, kampen met psychische problemen. Ze zeggen in gesprek met het muziekblad dat ze ernstige last hebben van heimwee en merken dat ze moeite hebben met hun hectische agenda.

"Ze geven je het beeld van regenbogen en vlinders en als 16-jarige wil je dat allemaal. Maar je werkt keihard op een hele jonge leeftijd. Ondertussen studeren mijn vrienden en vertellen me over hun dag, terwijl jij blij moet kijken op de rode loper waarbij je denkt 'Wie ben ik? Ben ik mezelf wel", aldus Lauren Jauregui (19).

Het weg zijn van huis door de tournee en daardoor belangrijke dingen missen als begrafenissen van directe familie is het moeilijkst voor de groep. De vijf meiden vinden echter steun bij elkaar. "Het is een fantastische reis en we gaan er mee door zolang het kan. (...) We zien dit als een opstapje voor de rest van ons leven."