Janny van der Heijden wil er graag goed uitzien voor haar leeftijd. "Ik hoef er niet uit te zien als veertig, want dat ben ik niet."

"Maar ik hoef er ook niet uit te zien als zeventig. Dat ben ik ook niet", aldus de 61-jarige Van der Heijden in gesprek met Libelle

Het jurylid van Heel Holland Bakt heeft in het verleden een cosmetische behandeling gehad met injectables, waarna ze bulten in haar gezicht kreeg. Een ingrijpende procedure was nodig om de reactie op het middel te herstellen.

Van der Heijden vertelt dat ze daardoor haar "lesje heeft geleerd" en hoopt anderen een waarschuwing mee te geven. "Denk na voordat je zoiets laat doen. In die tijd werd er juichend geschreven over hoe simpel en goed het was, maar niet alles is risicoloos. Dat heb ik ervan geleerd. Kun je omgaan met ouder worden, moet elke rimpel wel weg?"

Het jurylid veroordeelt mensen die een cosmetische ingreep willen laten doen niet. "Als iemand gelukkig wordt van het opspuiten van lippen of wangen, moet 'ie dat vooral doen."