Jaap Reesema en Kim Kötter verwachten binnenkort hun eerste kind. De zanger wil het jongetje het liefst een oer-Hollandse naam geven.

Het doorgeven van zijn eigen voornaam ziet Reesema echter niet zitten.

"Nee, Jaap vind ik minder. Het moet nog Nederlandser, Klaas bijvoorbeeld. Maar daar hoef ik bij Kim echt niet mee aan te komen", zegt de zanger in gesprek met Viva.

Reesema lijkt zich er al bij neergelegd te hebben dat de naam van zijn eerste kind niet heel Hollands zal klinken. Hij en Kötter hebben namelijk de intentie om ooit te emigreren.

Los Angeles

"(...) dus dan is een internationale naam wat makkelijker. (…) Niet dat het nu concreet speelt, maar we hebben het er weleens over om naar Los Angeles te gaan voor een paar jaar. De sfeer daar is zo tof en het is er bijna altijd lekker weer. En de beste schrijvers en producers zijn daar gevestigd. Ik ben nog nooit echt voor lange tijd weggeweest, maar het staat hoog op mijn lijstje."

De 33-jarige ex-Miss Universe Nederland en de 31-jarige X Factor-winnaar hebben sinds de zomer van 2012 een relatie. De twee, beiden afkomstig uit Overijssel, ontmoetten elkaar op een feest van een wederzijdse vriend.