Een rechter in New York stelt dat New York Magazine Bill Cosby geen inzage hoeft te geven in de onbewerkte interviews die het blad had met zes van zijn aanklagers.

Ook in Los Angeles ging een rechter niet mee in een verzoek van Cosby om een zaak op te schorten. Het gaat om een vrouw die claimt op 15-jarige leeftijd te zijn misbruikt door de komiek.

De twee tegenslagen komen een dag nadat een rechter stelde dat er geen reden is de strafzaak die Andrea Constand tegen hem voert te staken. Dat betekent dat er schot zit in drie zaken die lopen tegen de komiek. In alle zaken beschuldigen vrouwen Cosby van seksueel misbruik.

Alleen in de zaak van Constand kon Cosby strafrechtelijk worden vervolgd omdat de andere zaken verjaard zijn. Met het oordeel van de rechter in Los Angeles wordt die verjaringstermijn echter genegeerd omdat het slachtoffer, Judy Huth, op minderjarige leeftijd misbruikt zou zijn.

De rechter in New York hield zich intussen bezig met een lasterzaak tegen de televisiepersoonlijkheid; daarin stelt een groep van zijn vermeende slachtoffers dat ze door Cosby en zijn advocaten onterecht zijn weggezet als leugenaars.