Nick Gordon is opnieuw te gast in de talkshow van Dr. Phil. Volgens E! News doet hij in de talkshow een boekje open over de dood van zijn vriendin Bobbi Kristina en haar moeder Whitney Houston.

Vorig jaar pakte het interview anders uit en stuurde Dr. Phil de vriend van Bobbi Kristina Brown naar een afkickkliniek.

Gordon verkeerde in de veronderstelling dat Dr. Phil hem zou helpen om iets recht te zetten, maar uiteindelijk liet hij zich tijdens de opnames door de tv-psycholoog overtuigen om professionele hulp te aanvaarden.

De dochter van Whitney Houston werd in januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in haar bad in haar huis in Atlanta. Ze stierf uiteindelijk in juli nadat ze maanden in coma had gelegen.

Uitweg

In het nieuwe interview, dat in de Verenigde Staten donderdag en vrijdag wordt uitgezonden, vertelt Gordon over het drugsgebruik door hem en zijn vriendin. Ze gebruikten steeds meer drugs nadat haar moeder was overleden. ''Het was helaas de enige uitweg om te kunnen omgaan met de situatie'', zegt Gordon.

Na de dood van Brown greep hij opnieuw naar de verdovende middelen. ''Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen voor de behandeling. Ik dronk destijds zoveel, omdat ik niet kon omgaan met wat Krissy was overkomen. Ik was mentaal gebroken. Dieper kon ik niet zakken."

Gelukkig

Bobbi Kristina's familieleden zien Nick Gordon als kwade genius. Nick: ''Wat iedereen ook denkt, ik maakte Krissy en Whitney gelukkig in hun laatste jaren. Ze konden me vertrouwen, met me praten. Ik was oprecht voor ze."

Nick Gordon heeft nog steeds geen contact met Bobbi Kristina's vader Bobby Brown. ''Hij was er nooit voor haar. Hij is niet redelijk. Ik ben niet van plan met hem te gaan praten. Dat wil ik echt niet."