Roxeanne Hazes vindt de aanstaande baby van haar broertje André Hazes Jr. niet voldoende reden voor een hereniging. "Ik vind dat een beetje hypocriet."

De familie Hazes heeft sinds langere tijd amper contact met elkaar. De exacte reden voor de breuk tussen André Hazes Jr. en zijn moeder en zus is niet bekend, maar zou iets te maken hebben met het leeftijdsverschil van de zanger (22) en zijn vriendin Monique (38).

"Het leeftijdsverschil tussen André en Monique is echt niet het enige probleem. Voor mij telt dat niet. Als je verliefd bent, ben je verliefd. Maar er zijn andere dingen die niet oké zijn. Ik bescherm mijn broertje door daar niet over te praten. Ik zal nooit kwaadspreken over hem", aldus Roxeanne in gesprek met Story​.

Dat ze binnenkort tante wordt, moest de 23-jarige zangeres via sociale media vernemen. "Het kwartje viel niet direct, want wie zou er dan een kindje krijgen? Dat vroeg ik me echt af. Ik dacht niet meteen aan André. Ik zie hem nog altijd als mijn kleine broer en niet als iemand die vader wordt."

André Jr. sprak de hoop uit dat zijn kind een echte oma mag hebben in de vorm van zijn moeder Rachel. Roxeanne betwijfelt dat nu nog. "Dus omdat er een baby komt, is straks alles weer goed? Daar zal meer voor moeten gebeuren. Ik weet niet wat."