Kim Kardashian heeft er naar verluidt voor gezorgd dat Kylie Jenner en haar rivale Blac Chyna hun geschillen hebben bijgelegd.

De vrouw van Kanye West zou de ontmoeting hebben geregeld omdat ze de 'nonsens' tussen de twee zat was, vertelt een bron tegen People.

Jenner en Chyna baarden donderdag opzien door met z'n tweeën te poseren op Snapchat. De dames, die in het verleden ruzie maakten op social media, claimden 'al die tijd beste vrienden' te zijn geweest. ''Kim besloot zich ermee te bemoeien en regelde een ontmoeting tussen Kylie en Blac Chyna'', aldus de ingewijde.

''Net zoals Kim eerder dit jaar afsprak met Amber Rose om een einde te maken aan de drama, wil ze dat de ruzie tussen Kylie en Chyna stopt'', vervolgt de ingewijde. ''Het idee dat Kylie en Chyna altijd al beste vriendinnen zijn geweest is natuurlijk belachelijk en niet waar. Maar Kylie lijkt opgelucht te zijn na de ontmoeting. Ze wordt ook volwassen en ze houdt niet van al dat drama.''

Rob Kardashian

Rob Kardashian, de verloofde van Chyna en de broer van Kim Kardashian, is ondertussen maar al te blij met de samenkomst van zijn zusje en zijn verloofde. ''Ik ben zo blij dat mijn meisjes hebben gepraat en vrede hebben gesloten'', schrijft hij op Instagram

''Iedereen weet dat Rob de bruiloft zal doorzetten, dus zijn familie doet zijn best om Blac Chyna te leren kennen'', besluit de bron.

De spanning tussen de twee ontstond toen Jenner een paar jaar terug een relatie aanging met Tyga, de ex en vader van het kind van Chyna. Inmiddels is Chyna gelukkig met Kylie's broer Rob Kardashian. De twee verloofden zich begin april nadat ze pas drie maanden samen waren.