Gwen Stefani en haar ex Gavin Rossdale zijn het in de scheidingsvoorwaarden eens geworden over de verdeling van de muziekrechten. Gwen Stefani behoudt haar rechten op de muziek van onder meer No Doubt.

Daarnaast meldt TMZ dat Stefani volledig eigenaar blijft van haar twee zeer succesvolle modelijnen, L.A.M.B. en Harajuku Lovers. Wel staat ze een kwart van de winst van haar modelijn L.A.M.B. af aan een trustfonds, waarschijnlijk komt dit geld toe aan hun kinderen.

Gitarist Gavin Rossdale behoudt na de scheiding de muziekrechten van zijn band Bush. Eerder was al bekend dat Rossdale aanspraak had kunnen maken op de helft van wat Stefani tijdens het huwelijk van dertien jaar verdiende, maar hij zag daarvan af. Stefani en Rossdale trouwden in 2002 zonder huwelijkse voorwaarden op te stellen.

Stefani en Rossdale bezitten vier huizen in Europa, waar Stefani in ieder geval geen aanspraak op zal maken. Wel krijgt ze de helft van de verkoopwaarde van hun huis in Beverly Hills en de beschikking over twee andere woningen in Los Angeles.

Geen van beiden krijgt alimentatie. Voor hun drie kinderen hebben ze allebei een miljoen dollar gestort op een bankrekening. Ze blijven de kinderen samen opvoeden middels co-ouderschap.