Madonna heeft binnen de afgesproken termijn haar eigenhandig gecreëerde parkeerverbod in haar straat ongedaan gemaakt. Ze heeft het trottoir voor de deur van haar woning in New York in de oorspronkelijke staat teruggebracht.

Daarmee riskeert Madonna niet langer een boete.

Madonna had werknemers vorige maand een aantal nepborden in haar straat laten plaatsen. Daarop viel te lezen dat de parkeerplaatsen alleen bedoeld waren voor bewoners. Ook hadden ze de trottoirband geel geverfd. Naast de gele stoeprand was de tekst 'no parking' in reliëfletters aangebracht.

Madonna moest de stoep van de verkeersdienst van New York binnen dertig dagen herstellen, anders zou ze een boete van 250 dollar krijgen. Over twee dagen loopt de deadline af. TMZ constateerde woensdag dat het trottoir weer is hersteld. De tekst 'no parking' is weg en de stoeprand die Madonna geel had laten schilderen is weer grijs.

Madonna woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar, maar verblijft momenteel in Londen waar ze haar relatie met zoon Rocco probeert te herstellen.