Het roddelblad In Touch is er niet in geslaagd de rechter ervan te overtuigen dat de lasterzaak die Blake Shelton aanspande geschrapt moet worden.

Dat meldt TMZ.

De countryzanger is boos op het blad omdat in een artikel werd beweerd dat hij kampt met een alcoholverslaving en in een afkickkliniek was opgenomen. Maar in een beroep bij de rechter stelde het blad dat er slechts gesuggereerd werd dat hij naar een kliniek zou moeten gaan.

Onzin, stelt de rechter. In het gewraakte artikel staat overduidelijk dat Shelton naar een kliniek was gegaan, dus is er voldoende grond om een lasterzaak door te laten gaan.

De rechter is er ook van overtuigd dat het blad tijdens de publicatie wist dat de gebrachte beweringen onzin waren. Ook het argument van In Touch dat de zanger op Twitter een imago creëerde van een hardnekkige drinker hield geen stand. De goedkeuring van de rechter betekent dat Shelton en de publicisten binnenkort tegenover elkaar komen te staan in de rechtszaal, waar ze de kans krijgen hun gelijk te bewijzen.