Susan Sarandon is niet van plan om lang als single door het leven te gaan. De 69-jarige vertelt bij People dat ze open staat voor een nieuwe liefde, maar dat ze daar niet per se een app voor nodig heeft.

"Ik ben een New Yorker en een van de mooie dingen aan New York is dat je op ieder moment tegen iets onverwachts kunt aanlopen en dan hoef je er echt niet voor naar links of rechts te swipen", aldus Sarandon.

Overigens is Tinder wel bekend terrein voor de Amerikaanse. Ze was nieuwsgierig hoe The MOMS-oprichter Denise Albert aan haar nieuwe vlam kwam. Toen ze vertelde dat ze er een app voor had gebruikt, wilde Sarandon maar wat graag weten welke app dat was. Maar hem zelf gebruiken, nee, dat hoeft voor haar niet zo nodig.

Haar dochter staat er overigens op dat haar moeder open-minded blijft. "Ze blijft me maar zeggen: 'mam, stel jezelf open', maar ik ben open en blijf open", zegt Sarandon. Haar laatste relatie, met de 38-jarige Jonathan Bricklin, liep onlangs op de klippen. Eerder was ze ruim twintig jaar getrouwd met acteur Tim Robbins.