Georgina Verbaan is verbaasd dat vrouwen zich moeten verantwoorden over hun lichaamsdeel. De actrice kreeg in het programma Coen en Sander Show op Radio 538 de vraag of zij wat aan haar borsten heeft laten doen.

"Ik vind dat zo stom. Ik vind het een hele stomme vraag", zegt Verbaan. De 36-jarige actrice is sinds deze week te zien in LINDA.man, waarin ze naakt poseert. Coen Swijnenberg vroeg naar aanleiding van de foto's of ze een borstvergroting heeft gehad.

"Je gaat het toch niet hebben over iemands lichaamsdeel? Het zijn gewoon foto's", vraagt de actrice zich af. Swijnenberg beargumenteerde zijn vraag door te zeggen dat hij ermee zat dat Verbaan in 2004 ook nadrukkelijk gevraagd werd of ze wat heeft laten doen aan haar borsten. In dat jaar stond de actrice naakt in de Playboy.

"Het is gewoon een rare discussie. Het is raar als je zoiets aan vrouwen vraagt. Ik heb er destijds ook antwoord op gegeven. Ik ben voor de LINDA.man gewoon vrolijk op de foto's gegaan, that's it. Ik ben niet beledigd hoor, maar vind je het zelf geen rare vraag?"

Verbaan benadrukt dat het niet netjes is om iets te vragen over iemands lichaam. "En verder ga ik er eens rustig over nadenken. In ieder geval vind ik er iets van."