De ex-vrouw van Ruud Gullit heeft alsnog besloten een streep te zetten door het hoger beroep tegen haar voormalige partner.

Christina Pensa eiste in een rechtszaak een faillissementsverklaring van de oud-voetballer, omdat hij achter zou lopen met het betalen van zijn verplichte alimentatie van 83.000 euro. In een eerdere rechtszaak werd het verzoek door de rechter afgewezen, maar Pensa besloot in hoger beroep te gaan. 

Deze dinsdag bleek dat Pensa in overleg met haar advocaat heeft besloten om het hoger beroep niet meer door te zetten. Dat meldt Shownieuws.

"Ruud Gullit is blij dat het verzoek tot faillietverklaring van de baan is, maar betreurt de commotie en de aandacht die dit heeft gegenereerd", vertelt de woordvoerder van de speler die in 1988 het EK won met Oranje.

Beslag

Pensa heeft eerder beslag laten leggen op de woningen van de oud-voetballer. Daarnaast had de ex-vrouw in december 2015 de Mercedes van haar ex-man laten wegslepen.

Gullit leerde Pensa kennen toen hij bij de Italiaanse voetbalclub AC Milan speelde. De oud-voetballer kreeg met haar twee kinderen: Quincy (1991) en Cheyenne (1994).