Megan Fox is van plan nog steeds van Brian Austin Green te scheiden, ondanks dat ze zwanger is. Bronnen melden dat het derde kindje van de actrice ook van haar ex-man is, maar dat de scheiding toch doorgaat.

De 29-jarige actrice toonde afgelopen week haar zwangere buik, maar vertelde er niet bij wie de vader van haar kind is. Volgens ingewijden is haar ex-man de vader, zo vertellen ze aan TMZ.

De zwangerschap zou niet gepland zijn, maar niets veranderen aan de situatie. In augustus 2015 vroeg de actrice officieel een scheiding aan, nadat het huwelijk in juni al strandde. Als reden voor de scheiding gaf Fox "onoverbrugbare verschillen" op.

Terugtrekken

Het terugtrekken van de scheiding zou volgens bronnen grote gevolgen hebben: de betalingsregeling die nu is getroffen moet dan worden aangepast. Green heeft aangegeven alimentatie te willen ontvangen omdat hij zelf niet kan werken. Na een auto-ongeluk in december 2014 kampt de acteur met de evenwichtsstoornis vertigo waardoor hij moeite heeft met het houden van zijn balans en amper kan staan.

Het geld dat Fox sinds de scheidingsaanvraag heeft verdiend wordt niet berekend in de verdeling van de spullen en het geld, als de scheiding nu wordt ingetrokken moet Fox ook dat geld gaan verdelen.

De scheiding zou volgens vrienden op een prettige manier verlopen zijn en Fox en Green zijn van plan om vrienden te blijven. Het stel trouwde in 2010 en kreeg samen twee kinderen: Noah en Bodhi.