Tim Douwsma heeft nog nooit harddrugs gebruikt, maar sluit het voor de toekomst niet geheel uit. "Een paar collega's willen heel graag een keer een pilletje met me slikken. (...) Maar ik moet er nog over nadenken."

De acteur en zanger heeft nooit eerder harddrugs gebruikt en sluit het gebruik van coke geheel uit, maar zijn collega's zouden hem graag zien met een pilletje op. "Ze zeggen: 'Tim, jij bent een en al love, we willen je dan weleens zien."

Aan Grazia vertelt Douwsma dat hij hoopt dat zijn moeder niet leest over zijn twijfels. "Die vindt het verschrikkelijk en zegt altijd: 'Als je aan de drugs gaat, doe ik je wat.'"

De musicalster heeft in zijn omgeving mensen "naar de klote" zien gaan door coke en zal het daarom nooit gebruiken. "Ik ben bang dat als ik het eenmaal ga proberen, ik het misschien wel te gek vind en het vaker wil gebruiken, daarom doe ik het liever helemaal niet."

Liefde

Veel vrije tijd om eventueel drugs te gebruiken heeft de 28-jarige Douwsma echter niet nu hij in films speelt en te zien is in de musical Grease. Ook tijd voor de liefde heeft hij niet. "Ik doe het even rustig aan en ga me storten op mijn carrière en leuke dingen voor mezelf. Mijn agenda laat daten niet eens toe, het is zo hectisch en heftig allemaal."

Mocht hij na zijn mislukte relaties toch weer met een meisje iets krijgen, moet het echt zijn soulmate zijn om het serieus te laten worden. "Ik denk dat het allerbelangrijkste is dat je elkaar aankijkt en weet dat het goed zit. Dan kun je elkaar steunen en samen groeien."