Isa Hoes sluit een trio met twee mannen of twee vrouwen in de toekomst niet uit. De actrice zegt dingen "niet zo snel raar" te vinden. "Dat is een verworvenheid van ouder worden."

In gesprek met collega-acteur Ahmed Akkabi in LINDA vertelt de actrice dat ze sinds ze in de overgang is meer zin heeft in seks.

"Ik zou wel iets meer seks willen. Ik ben 48 en in die fucking overgang. Er zijn vrouwen die dan geen zin meer hebben, ik juist steeds meer. Maar ja, ik ben dus alleen. Hoe lastig is dat?", aldus Hoes.

De actrice zegt via seks van iemand te kunnen gaan houden. "Dus na de seks komt vriendschap of houden van." Haar collega-acteur Akkabi denkt dat vrouwen seks niet los kunnen zien van liefde. "Vrouwen zeggen altijd dat het puur om de seks is, maar daarna worden ze toch verliefd."

Fan

De 32-jarige Akkabi werkte in Alibi (2008) voor het eerst met Hoes samen, maar was al langer fan van haar. Met zijn moeder keek hij mee naar Goede Tijden, Slechte Tijden waar Hoes jarenlang een rol in had. "Ze heeft er Nederlands door geleerd. En ik heb me weleens afgetrokken op jou", grapte de acteur.