Prins Harry ziet zijn grootmoeder, koningin Elizabeth, meer als zijn baas dan als zijn oma. De band die de twee met elkaar hebben is volgens hem dan ook niet te vergelijken met de relatie tussen de meeste grootouders en kleinkinderen.

In de documentaire Elizabeth At 90 - A Family Tribute vertelt Harry dat Elizabeth voor hem nog altijd meer 'de koningin' is dan zijn eigen oma.

"Voor je baas heb je enorm veel respect, en ik kijk altijd naar haar op die manier. Heel soms zie ik haar als mijn oma", zegt de prins. 

Volgens Radio Times Magazine, dat al quotes uit het nog uit te zenden interview publiceerde, kijkt Harry met enorm veel respect naar haar en vindt hij het nog altijd bijzonder om oog in oog met haar te staan.

Elizabeth At 90 - A Family Tribute, gemaakt ter ere van de negentigste verjaardag van de Britse koningin, wordt op 21 April uitgezonden op BBC One. 

Verwachtingen

Het is niet de eerste keer dat Harry zich uitlaat over zijn rol als kleinzoon van Elizabeth. In de documentaire The Queen at Ninety vertelde hij over de druk die hij ervaart als prins. "Je vraagt je soms af, 'Hoe kan ik ooit deze enorme verwachtingen waarmaken die er van mij zijn als lid van deze familie?'"