Monica Geuze wil middels haar vlog een deel van haar leven tonen, maar de vaste dj van Ronnie Flex kiest ervoor haar liefdesleven grotendeels af te schermen.

"Een deel van mijn leven is nog altijd privé. Mijn liefdesleven bijvoorbeeld, en familiedingen", zegt de 20-jarige Geuze, in gesprek met Esquire.

"Ik laat zien wat ik doe, maar vertel niet per se al mijn gedachten. Kijk, het interesseert me geen zak dat heel de wereld ziet dat ik mijn nagels lak, maar wakker worden met je vriend - dat hou ik toch liever voor mezelf", zegt Geuze, die naast vlogger ook rapper Ronnie Flex als dj begeleid en een relatie met Lil' Kleine heeft. 

Video: Geuze maakt vlog over frikandellen uitdaging

Beginperiode

Geuze is reeds enkele jaren bezig met het produceren van haar videodagboeken en heeft op dit moment ruim 173.000 abonnees. Ze kijkt met gemengde gevoelens terug op haar beginperiode: "Als je vlogt, ga je eerst door een fase waarin je video's uploadt waar niemand om vraagt. Dat is echt super awkward. Jij zit je leven maar in ieders gezicht te gooien, en iedereen denkt: 'I really don’t care'"