Queens Of The Stone Age-frontman Josh Homme heeft een fan die om een handtekening vroeg, uitgescholden voor "grote loser".

De zanger dacht dat de fan alleen zijn handtekening wilde om door te verkopen, meldt TMZ.

Het incident gebeurde donderdag na een afterparty van een optreden die Homme had met Iggy Pop in Detroit (Verenigde Staten).

Op de beelden die door omstanders zijn gemaakt is te horen dat Homme de fan een "grote loser" en een "verwende klootzak" noemt. De fan, die in de video zegt leraar te zijn, riep daarop dat de zanger veel geld krijgt van fans door hen "90 dollar te laten betalen voor kaartjes en 30 dollar voor T-shirts".

Volgens een omstander had de fan het eerder met een ander gehad over "hoeveel geld ze vanavond al hadden verdiend aan de zanger", doelend op het geld dat online wordt betaald voor handtekeningen van beroemdheden. Homme zou hierdoor geen handtekeningen meer zijn gaan uitdelen. Hij is wel met iedereen op de foto gegaan.

Video: Homme noemt fan 'grote loser'

Formatie

Homme en Pop treden de laatste maanden samen op in een nieuwe formatie, waar ook Matt Helders (Arctic Monkeys), Dean Fertita (Dead Weather, Queens of the Stone Age), Troy van Leeuwen (Queens of the Stone Age) en Matt Sweeney (Chavez) deel van uitmaken.

Op 10 mei doet hun Post Pop Depression Tour de Heineken Music Hall in Amsterdam aan.