Ashton Kutcher kan niet begrijpen dat er in de Verenigde Staten momenteel zoveel onbegrip heerst over de huidige politiek. Volgens de acteur raakt het land momenteel verscheurd door twee politieke kampen.

"En daardoor is er dus nu een superrechts persoon opgestaan die mogelijk president wordt", zegt Kutcher in Parijs. Hij doelt op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.

De acteur denkt dat zijn land momenteel gebroken is. "Er is een duidelijke scheidslijn te zien tussen Democraten en Republikeinen."

Lui en ongeduldig

Kutcher denkt te weten waarom mensen voor Republikeinse kandidaten als Trump kiezen. "De huidige technologie in onze wereld heeft ervoor gezorgd dat mensen lui en ongeduldig worden. Zij beginnen de overheid te traag te vinden."

"En nu verwachten ze ineens veel meer van onze huidige president, die al ongelofelijk veel dingen moet doen en telkens tegengewerkt wordt. Je kunt hem eigenlijk weinig verwijten."

Ook Kutchers echtgenote actrice Mila Kunis kan zich daar boos om maken. "Veel burgers gaan voor een apolitieke oplossing voor een politiek probleem", besluit hij.