Boer Geert heeft een nieuwe liefde, Geertje. "Ik weet nog niet of het iets wordt."

Dat vertelt Geert Krops, de volledige naam van de Groningse aardbeienteler, tegen NU.nl. "Misschien vind ik haar wel leuk. Ik denk het wel."

Krops leerde Geertje kennen tijdens zijn deelname aan het achtste seizoen van Boer Zoekt Vrouw, waar ze één van zijn vier laatst overgebleven vrouwen was. De boer was vrijdagavond in restaurant Oan't Wetter in Grou met Geertje, waar ze op de foto gingen.

Geertje vertelde tijdens haar aanmelding voor het programma dat ze Geert een leuke man vindt. "Actief, vrolijk en hij staat positief in het leven, zo lijkt het."

Hetty

In maart zette de 67-jarige boer een punt achter zijn relatie met Hetty, die hij ook leerde kennen in het KRO-programma. "De verschillen in hun karakters blijken toch te groot om samen een toekomst te hebben", vertelden de makers van het programma destijds.

Hetty laat aan Shownieuws weten dat ze de nieuwe liefde "leuk" vindt voor Geert. "Ik hoor het nu pas van jullie, maar dat is toch hartstikke leuk."

Geile Geert

Boer Geert werd na een aantal uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw erg populair. Hij kreeg vanwege zijn houding tegenover vrouwen de bijnaam 'geile Geert' op internet, hij heeft meerdere Lucky tv-filmpjes en er zijn zelfs al t-shirts met een opdruk van de boer in omloop.

Zondag is de boer te gast in Carlo's TV Café op RTL4, waar hij meer zal vertellen over Geertje.