Bridget Maasland vindt het lastig dat op televisie in showbizzprogramma's over haar liefdesleven wordt gepraat. "Dat is niet de leukste kant van bekend zijn, ook al weet ik hoe het gaat."

De oud-presentatrice van Shownieuws kwam de laatste tijd in het nieuws omdat ze mogelijk een relatie zou hebben gehad met haar cameraman. "Als het om mij gaat vind ik het niet zo erg, het hoort erbij, maar voor Wim (haar cameraman, red.) vond ik het vervelend", vertelt Maasland zaterdag in het AD.

Volgens de 41-jarige presentatrice werd het verhaal in de media groter uitgemeten dan het in werkelijkheid was. "Je denkt: jongens, mogen we eerst zelfs eens kijken wat we van elkaar vinden? Er wordt meteen een stempel op gedrukt: dit is de nieuwe liefde van Bridget."

Maasland zegt dat ze op dat moment zelf nog niet wist of het iets zou worden. "We hebben het gewoon leuk gehad en dat was het wel."

Daten

"Het daten is gewoon niet uitgelopen op een relatie. Dat is toch wat je doet met daten: kijken of het meer is dan dat. We vinden elkaar hartstikke leuk, maar dat is niet genoeg voor een relatie."

De presentatrice is de laatste jaren vaker in het nieuws geweest met haar liefdesleven. In 2010 had ze een korte relatie met presentator Johnny de Mol.