Kate Hudson heeft er moeite mee om haar privéleven met het moederschap te combineren. Ze krijgt vaak te snel een schuldgevoel als ze zelf plezier heeft.

Soms kreeg ze het idee dat ze een slechte moeder was, omdat ze als jonge vrouw ook vaak op stap ging. "Al op mijn 23e kreeg ik mijn zoon Ryder", vertelt Hudson in het blad InStyle. "Ik was toen jong, onbevangen en hield ook van een feestje."

Door haar levensstijl had ze echter soms het idee dat ze slecht bezig was. "Aan de andere kant had ik ook goede dagen. Dan dacht ik weer dat ik een goede moeder was."

"Maar soms hou ik mij bewust weg van de kinderen. Ik ben een vrouw, dus ik wil ook lekker op stap. En ik vind het leuk om op mannen te jagen. Maar als vrouw krijg je gelijk het schuldgevoel dat je dan niet voor je kinderen zorgt. Ik wil me daar niet meer schuldig over voelen."

Zorg

De 36-jarige actrice benadrukt dat ze haar kinderen blijft ondersteunen. "Ik help hen altijd met hun huiswerk, maar natuurlijk vind ik dat saai. Wie wil nou wiskunde doen? Ik kijk liever naar een televisieprogramma."

Hudson heeft een kind met Muse-frontman Matt Bellamy, Bingham (4), en een kind met Chris Robinson, Ryder (12). Hudson en Bellamy waren sinds 2010 een stel en verloofden zich in 2011. In december 2014 werd bekend dat de twee hun voorgenomen huwelijk hadden afgeblazen.