De manager van Linda de Mol, Xenia Kasper, heeft er geen problemen mee dat mensen haar een 'takkewijf' vinden of haar de Duitse herder noemen. "Als ik wilde dat iedereen me aardig vond, had ik deze baan niet gehad."

In gesprek met Het Parool vertelt Kasper dat ze niet snapt dat ze de reputatie heeft dat ze streng is. "Ik wil vooral efficiënt zijn. Als je me belt en vraagt of Linda ergens aan kan meewerken en ik zeg nee, moet je me niet vragen of je me daar alsnog over mag mailen. Je hebt je antwoord toch al?"

De manager van De Mol, Bridget Maasland, Yolanthe Sneijder-Cabau en Do denkt dat mensen wel eens bang voor haar zijn. "Prima. Je kunt niet enerzijds vaak nee zeggen en anderzijds een zacht ei zijn."

Kasper kiest er bewust voor niet te veel cliënten tegelijk te hebben en zegt ook wel eens nee tegen managementverzoeken. Dat is omdat ze alles in haar eentje doet en niet werkt met stagiairs of assistenten, maar ook omdat niet iedereen bij haar past.

"Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat we op dezelfde manier werken, want mijn werk is een groot deel van mijn leven.  (...) En ja, ik heb wel vaker nee gezegd tegen een BN'er. Ik zeg niet wie, maar het was iemand die erom bekend stond altijd te laat te komen. Dat vind ik onbeleefd en respectloos."