Yvonne Coldeweijer heeft ontdekt dat haar ex-vriend er in totaal zeven andere relaties op nahield. De presentatrice beëindigde haar relatie met de Australische rugbyspeler nadat ze hem betrapte op vreemdgaan.

Nathan Daly woonde het grootste gedeelte van zijn week bij Coldeweijer in huis, maar bleek ook een relatie met een meisje uit Amsterdam te hebben. Nu vertelt ze aan Grazia dat ze later ontdekte dat er nog zeker zes anderen waren.

"Twee weken nadat ik achter zijn bedrog was gekomen, nam een meisje uit Australië contact met mij op. Hij bleek ook een relatie met haar te hebben. (...) En er bleek nóg een Australisch meisje te zijn. Dus hij was ook dáár, in zijn eigen land, bezig."

De Australiër vierde Kerstmis bij de een en oud en nieuw bij de ander. De presentatrice noemt het "zieke shit". "Het is gewoon zo jammer allemaal. Hier zit een meisje dat van je hield en trots op je was. Ik heb een visum voor hem geregeld, hij reed in mijn auto en woonde in mijn huis, en het kon me niets schelen dat hij blut was."

Harde les

Voor Coldeweijer is het een harde les geweest. "Maar ik ben er sterker uitgekomen en heb geleerd meer op mijn vrouwelijke intuïtie te vertrouwen. Dat is ook iets wat ik wil doorgeven. (...) Ik ben op dit moment helemaal niet bezig met een relatie, maar ik merk dat ik achterdochtig ben, denk snel dat mensen liegen. Maar ik ga alles op alles zetten om mijn vertrouwen terug te winnen en in mijn kracht te blijven staan."