Fajah Lourens heeft op dit moment geen ruimte in haar leven voor een man. De dj zegt dat nadat haar relatie met Gijs is stukgelopen. "Ik wil voor mezelf en de kinderen zorgen in plaats van mijn energie in een ander te stoppen en mezelf te verwaarlozen."

De dj liet eind maart weten dat haar relatie met de elf jaar jongere Gijs na ongeveer een jaar voorbij is. Nu vertelt ze dat ze niet uit elkaar zijn gegaan met ruzie.

"Gijs en ik hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. Er is niemand vreemdgegaan en er is geen knallende ruzie geweest", aldus Lourens in gesprek met Story.

Het leeftijdsverschil vergat de dj nog wel eens, maar na een tijdje merkte ze dat het "steeds meer ging wringen". "Hij moet gewoon nog heel veel dingen meemaken die ik niet per se nog een keertje met iemand hoef mee te maken."

Tatoeage

De tatoeage die ze van zijn naam heeft is ze niet van plan meteen weg te laten halen. "Ik denk dat ik 'm weg laat halen als ik verliefd word op een ander. Maar voorlopig is dat niet aan de orde. Daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik wil er niet eens over nadenken. Ik ben even klaar met de liefde."