Olcay Gulsen is zeer gelukkig met haar vriend Frans Ghazi. Inmiddels wonen de twee sinds een maand samen.

"Echt, Frans en ik zijn helemaal gelukkig met elkaar.", vertelt de modeontwerpster aan de Telegraaf.

De oprichter van het modemerk Supertrash had in 2013 ook een relatie met Ghazi. Na een paar maanden kwam daar een einde aan. "Dat we weer samen zijn is misschien best een beetje bijzonder met onze voorgeschiedenis."

"Maar dat kan ik wel uitleggen en natuurlijk moet ik daarbij mijn hand in eigen boezem steken. Al vanaf het moment dat ik Frans leerde kennen, klikte het heel goed tussen ons en konden we enorm met elkaar lachen. Maar op de een of andere manier keek ik altijd vooral naar de dingen die niet perfect gingen in plaats van wat er wel goed was."

Terugkrijgen

Gulsen heeft "ver moeten gaan" om haar ex-geliefde toentertijd terug te krijgen. "Normaal gesproken zou ik, wanneer ik heb aangegeven met iemand verder te willen, denken: Je weet nu hoe ik er in sta, graag of niet. Die vlieger ging voor mij bij hem niet op, en ik heb werkelijk alles tot in detail moeten uitleggen."

"Waarom ik het uitmaakte, waarom ik er nu anders over dacht en dat het ditmaal wel goed zou gaan. Geloof me, dat heb ik nog nooit voor een man gedaan."

Gulsen had eerder een relatie met oud-voetballer Edgar Davids.