Bobbi Eden en haar man Mark Laurenz overwegen terug te verhuizen naar Nederland. De voormalige pornoster is zwanger van hun eerste kindje. Het stel woont in Los Angeles.

''Daar hebben we nog gesprekken over", zegt Laurenz in het tv-programma Bridget in Hollywood dat Net5 zondagavond uitzendt.

"Ik denk dat het voor ons en onze ouders, die allemaal in Nederland wonen, heel leuk is als het kind in Nederland geboren wordt."

Oordeel

Eden zou eind september moeten bevallen. Bridget Maasland zocht het stel op in Los Angeles, waar ze wonen en onder meer hun eigen dildo-fabriek runnen. Als het kindje wat ouder wordt, wil Eden openhartig vertellen over haar beroep.

''Ik denk niet dat je alles moet vertellen en zeker niet aan kleine kinderen. Maar ik denk dat als je je kindje daarin begeleidt en daar wat open over bent, dat dit niet per se een probleem hoeft te zijn. Je weet toch niet hoe andere mensen reageren. Er zullen altijd mensen zijn die het niet oké vinden en er een mening over hebben."

Eden heeft vertrouwen in het moederschap. "Ik denk dat ik een goede mama zal zijn en ik denk dat Mark een goede papa zal zijn."