Katie Price is van plan haar borstimplantaten te verkopen. Het Britse fotomodel zette de implantaten vrijdag te koop voor 1 miljoen pond, bijna anderhalf miljoen euro. Ze liet via Twitter weten dat het niet om een 1 aprilgrap gaat.

In haar tweet van vrijdag schreef Price dat ze serieuze biedingen in overweging zou nemen. "Alle andere opmerkingen worden niet gelezen en verwijderd", schreef ze erbij.

Even na middernacht gooide het fotomodel er nog een tweet uit. "Het is na middernacht en het is echt geen aprilgrap. Als je geïnteresseerd bent, doe een serieus bod." Ze plaatste er ook een e-mailadres bij.

Het 37-jarige model, die ooit bekendstond als de Britse Pamela Anderson vanwege de omvang van haar boezem, liet de implantaten vorig jaar verwijderen vanwege medische complicaties. In 1998 liet ze voor het eerst haar borsten vergroten. Sinds die tijd heeft Price zes keer haar borsten laten vergroten.

Na haar borstverkleining zei Price te spreken te zijn over het resultaat. "Voor het eerst in twintig jaar kijken mensen niet naar mijn borsten als ik ergens binnenkom. Ze kijken nu naar mijn gezicht."

Goede doel

In 2014 liet het model al eens eerder weten van plan te zijn haar borstimplantaten te verkopen. Toen zou de opbrengst naar het goede doel gaan.