Johnny de Mol en ex Shima Kaes 'op niet heel chique manier' uit elkaar

Johnny de Mol en Shima Kaes hebben sinds het verbreken van hun relatie geen contact meer. Volgens Kaes zijn ze op een "niet heel chique manier uit elkaar gegaan".

"Tot de dag van vandaag zijn we in ieder geval niet on speaking terms. Wat de exacte redenen zijn van onze breuk is een privékwestie", aldus Kaes in gesprek met Grazia.

De ex van de presentator vertelt dat De Mol vaak riep dat hij rustiger was geworden en klaar was voor een huwelijk, maar zij merkte dat dat niet het geval was. "Maar ik was enorm verliefd, voor het eerst in mijn leven. (..) Dan ga je zo’n grote liefde ook niet zomaar opgeven om een paar schoonheidsfoutjes, zeker niet als je ziet dat de wil er is om het juiste te doen."

Volgens Kaes gingen er verhalen rond dat zij de presentator had bedrogen, maar daar klopt niets van. "Als er iemand trouw en loyaal is, ben ik het wel."

Trouwen

De ex-verloofde van De Mol weet niet of ze nog wil trouwen. "Voor mij hoeft het niet per se, maar zo dacht ik er ook over voordat ik met Johnny ging. Ik werd zodanig verliefd dat ik het gokje durfde te wagen."

Negen maanden na het beëindigen van de verloving heeft Kaes haar leven weer opgepakt. "Ik ben niet iemand die in een hoekje gaat zitten kniezen als het tegenzit. Ik zie dat meer als toevoeging van mijn verdere ontwikkeling als mens en probeer overal iets positiefs uit te halen."

Lees meer over:
Tip de redactie