Rebecca en Yolanthe Cabau van Kasbergen zouden al enige tijd onenigheid hebben. De oudere zus van de presentatrice zou haar neefje Xess Xava daarom nog niet gezien hebben.

"Door de foto’s die Yolanthe op social media post, weet ik hoe hij eruitziet. Maar in het echt heb ik hem nog niet mogen zien, laat staan vasthouden", zegt Rebecca in gesprek met Story.

Rebecca Cabau van Kasbergen wil in het interview niet uitweiden over de achtergrond van de ruzie, maar zegt er wel erg onder te lijden. Vooral omdat haar moeder in de ruzie betrokken lijkt te zijn.

"Het doet heel veel pijn en hoe langer het duurt, hoe erger ik het vind. Zeker nu mijn moeder ook met mij heeft gebroken. Dat heeft alles met de ruzie tussen Yolanthe en mij te maken. Ze vindt het heel moeilijk om daar mee om te gaan en daarom zie ik haar ook niet meer. Een heel nare situatie."

Ibiza

De kans is aanwezig dat Yolanthe en Rebecca elkaar op Ibiza, het eiland waarop ze allebei hebben gewoond, deze zomer tegenkomen. Rebecca zegt echter niet te weten wat ze zal doen als ze haar zusje tegen het lijft loopt.

"Misschien moet ik gewoon op haar afstappen. Want ik hoop echt dat het ooit weer goed komt. Wat er tussen ons is voorgevallen, ligt heel gevoelig. Maar het kan toch niet zo zijn dat dit voor altijd is?"