De relatie die Jennifer Lopez jaren geleden met Ben Affleck had, was oprecht. Dat zegt de actrice en zangeres in een interview met People en Entertainment Weekly

'Bennifer', zoals de twee werden genoemd, haalde in 2002 en 2003 aan de lopende band het nieuws.

Geregeld werd gefluisterd dat de relatie een publiciteitsstunt was, maar daar is volgens Jennifer niets van waar. "Er was echte liefde. We wilden al die aandacht voor onze relatie niet, maar we hadden de pech samen te zijn toen de tabloids groot werden."

Alle media-aandacht herinnert Lopez zich als 'zeer intens'. "Het zorgde voor heel veel druk."

Uitstel

Een dag voor hun bruiloft in september 2003 besloot het koppel de trouwerij uit te stellen. De twee gingen uit elkaar en Affleck trouwde met actrice Jennifer Garner.

Lopez viel voor Marc Anthony. Met hem trouwde ze en in februari 2008 beviel ze van de tweeling Max en Emme. Lopez' huwelijk met Anthony hield geen stand, in 2011 maakten de twee bekend uit elkaar te zijn.

Teleurstelling

Die beslissing noemt Lopez nu 'de grootste teleurstelling in haar leven'. "Maar het was het juiste om te doen. Natuurlijk was het triest, het was verschrikkelijk dat we inzagen dat we het niet gingen redden."

Lopez 'verloor zichzelf' in het huwelijk. "Ik stak al mijn energie in de relatie, ik wilde niet nog een huwelijk dat zou mislukken. Maar daardoor vergat ik een beetje wie ik was en liet ik me te veel door anderen beïnvloeden."