Boer Geert en Hetty hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten.

"De verschillen in hun karakters blijken toch te groot om samen een toekomst te hebben", melden de makers van het programma Boer Zoekt Vrouw vrijdag op Twitter.

De boer uit het populaire programma leerde Hetty in seizoen 2014/2015 kennen. Geert Krops moest in het KRO-NCRV-programma kiezen tussen Ada en Hetty, maar koos uiteindelijk voor laatstgenoemde. Ada heeft inmiddels een vriend.

Aan Shownieuws laat de boer weten dat hij het leuk zou vinden om weer aan Boer Zoekt Vrouw mee te doen. "Ik vond het een hele leuke ervaring, dus waarom niet?"

Trouwen

De bekende boer dacht een aantal maanden geleden nog aan trouwen. Krops had na het overlijden van zijn vrouw Manny zichzelf voorgenomen dat hij nooit meer met iemand wilde trouwen.

"Maar je weet het nooit. Je weet nooit hoe het leven gaat. En ook hoe blij je met elkaar bent", zei de Boer Zoekt Vrouw-deelnemer destijds.

Geile Geert

Boer Geert werd na een aantal uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw erg populair. Hij kreeg vanwege zijn houding tegenover vrouwen de bijnaam 'geile Geert' op internet, hij heeft een eigen Lucky tv-filmpje en er zijn zelfs al t-shirts met een opdruk van de boer in omloop.