Madonna reageert cynisch op kritiek parkeerverbod

Madonna heeft uitgehaald naar de stad New York die haar deze week sommeerde om het eigenhandig gecreëerde parkeerverbod in de straat snel ongedaan te maken.

''Ja vrienden, ik ben Madonna en dit is mijn oprit. En als mensen de ingang van mijn oprit blokkeren kan ik niet parkeren op mijn oprit'', schrijft ze op Instagram.

De zangeres had borden geplaatst waarop stond dat alleen de bewoonster voor het huis mocht parkeren. Dat is volgens de autoriteiten in de Amerikaanse stad onterecht.

Volgens de politie van New York heeft Madonna ook de stoep laten bewerken. Zo stond er duidelijk aangegeven dat men er niet kan parkeren. 

Buren hadden hierover geklaagd bij de verkeersdienst van de stad New York. Die bepaalde woensdag dat Madonna de stoep binnen dertig dagen in originele staat moet terugbrengen, anders krijgt ze een boete van 250 dollar (224 euro).

Grijs

''Het spijt me dat de stad geen liefhebber is van de kleur geel'', aldus Madonna. ''We zullen het weer saai grijs gaan verven om de buren tevreden te houden. Ik zal met Pasen drie keer extra tot Maria bidden voor deze overtreding."

Madonna woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar (35,8 miljoen euro).

Lees meer over:
Tip de redactie