Andy en Melisa van der Meijde hebben de verbouwing van hun huis afgerond, maar het hele proces heeft hen veel stress opgeleverd.

"Ik kan er wel een mooi verhaal van maken, maar ik wil er ook niet omheen draaien. Er was de afgelopen tijd een hoop stress in huis", vertelt Melisa van der Meijde in gesprek met de Telegraaf.

De vrouw van de oud-voetballer wil daarmee zeggen dat het momenteel niet goed gaat tussen haar en Andy van der Meijde. "Die hele verbouwing, er kwam maar geen einde aan. Alles zat tegen, dingen gingen fout. En dan Andy... Ik loop tien kilometer om de boel te regelen, dingen van Marktplaats te halen en de boel in te richten. En hij zit, al die tijd, tien kilometer op zijn kont."

"Ja, dat is gaan botsen. Vooral omdat ik merk dat hij niet meer naar me luistert en er geen verbetering in zit. En als er dan iedere keer weer iets tegen zit, ja, dan is de maat een keer vol en gaat het fout!"

Rust

De kapster denkt dat zij en haar echtgenoot rust nodig hebben. "Waar Andy is? Ik zeg er niets over. Ik weet niet hoe het allemaal zal gaan, eerst maar eens een beetje uitrusten en tot mezelf komen. Dat zal hij ook doen. Daarna zien we verder."

Met zijn vrouw Melisa heeft de oud-voetballer van Ajax en Inter Milaan twee dochters.