Cristiano Ronaldo is in een juridische strijd verwikkeld geraakt vanwege de aanschaf van een appartement in New York. Volgens een Amerikaanse vastgoedbedrijf heeft de voetballer de woning geschonken aan zijn goede vriend Badr Hari, maar Ronaldo ontkent de aankoop. 

De voetballer zou het pand naar verluidt in augustus van vorig jaar voor ongeveer 15 miljoen euro gekocht hebben, zo meldt The Sun.

Ronaldo beweert echter dat hij de woning nooit heeft aangeschaft en dat hij onterecht gelinkt wordt aan het appartement. Dat klopt volgens het vastgoedbedrijf echter niet; de aanvaller van Real Madrid heeft volgens de directeur het penthouse gekocht en daarna geschonken aan Badr Hari. 

De voetballer denkt dat het bedrijf zijn naam gebruikt om meer naamsbekendheid te genereren en is daarom een zaak gestart. In een reactie daarop klaagt de directeur van het vastgoedbedrijf Ronaldo aan wegens smaad. Dat zegt hij in gesprek met El Mundo. "We vragen de voetballer 9 miljoen euro schadevergoeding."

Ronaldo en Hari zijn al enige tijd goede vrienden. Regelmatig vliegt de speler van Real Madrid naar Marokko om Hari op te zoeken. Dat leidde in Britse kranten tot geruchten over een mogelijke relatie tussen de twee.