Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: dat de derde Bauerbaby zowel een jongen als een meisje gaat worden, Ron Brandsteder de eerste ronde tegen 'zoon' Bowie wint, PaPaul de Leeuw in de metamorfose ging, Jan des Bouvrie voor zijn kind een miljoentje lapt en tv-miljonair Danny alles aan elkaar liegt en bedriegt. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bauerboy of -girl?

Ja, wat wordt het nou? Een jongen of een meisje? Mariska Bauer is amper vier maanden op weg in haar zwangerschap, of de bladen staan alweer bol van de voorspellingen. Grappig, want ze spreken elkaar natuurlijk tegen. Volgens Story krijgen Frans en Mariska na twee zoons er in maart een derde bij en zijn ze daar dolgelukkig mee. Ze hebben de informatie uit een wel zéér betrouwbare bron, dus volgens het blad bestaat er geen twijfel over het geslacht. Maar Privé kopt vòòr op de cover dat er een dochter op komst is. Zij noemen echter geen bron, maar komen zelf met hun omslachtig geformuleerde speculatie: 'Hun vreugde na de eerste echo was zó groot, dat niemand er nu nog aan twijfelt dat Christiaan en Jan een zusje krijgen'. Hmmm, een beetje slapjes. Dan zijn we toch geneigd Story te geloven. Weet iemand trouwens of er op internet al weddenschappen lopen over het geslacht van deze derde Bauerbaby?

Ron wint eerste ronde

Je zou er toch gek van worden. Een tijd geleden werd Ron Brandsteder 'gestalkt' door een (ex?)prostituee die beweerde een kind van hem te hebben. Goed, het jongetje Bowy heeft donker haar, maar dat is dan ook de enige gelijkenis. Er werd een DNA onderzoek uitgevoerd en Ron bleek niet de vader. Maar moeder Marita laat het er niet bij zitten. Opnieuw heeft ze Ron voor de rechter gedaagd omdat er volgens haar geknoeid zou zijn met het DNA-materiaal. De rechter heeft echter besloten dat het een te ingewikkelde zaak is om zomaar even uitspraak te doen. Er moet dus een hele procedure worden opgestart die maanden, zo niet jaren kan duren. Maar moeder Marita gáát ervoor, vertelt ze in Party. Ron, maak je borst maar nat, want 'Het gevecht gaat nu pas echt beginnen', aldus moeder. Privé heeft een zeer toepasselijke foto van bastaard Bowy, die met boze konijnentandjes en gebalde vuistjes zijn vermeende vader er van langs geeft.

Minder PaPaul

Een dikkerdje is Paul de Leeuw altijd al geweest. Maar door zijn grote mond viel zijn gezette postuur niet zo op, dat hoorde erbij. Dikke mensen zijn immers gezellig, zegt men toch altijd? Maar 8 maanden geleden had Paul het gehad met zijn zware lijf. Volgens Weekend 'sjokte hij de hele tijd buiten adem achter zijn man en kinderen aan' en werd daar behoorlijk moe van. Hij besloot af te vallen, maakte geen eetafspraken meer buiten de deur, at gezond, ging naar de sportschool en kijk eens aan: 24 kilo lichter! Houd je vast: dat zijn maar liefst 96 pakjes roomboter!! Weliswaar oogt Paul nog steeds niet als een slanke den met zijn ronde hoofd, maar de foto toont wel een stralende Paul zonder die enorme buik die over zijn broekband puilt.

Suikervader

Het leek haar een ideale soap: hoe leeft de dochter van Jan des Bouvrie? Niet zoals iedereen verwacht in grote rijkdom. Integendeel. Nicole des B. is door een scheiding en faillissement bijna aan de bedelstaf geraakt. Wie het maar horen wil vertelt ze dat ze echter weigert geld aan te nemen van haar rijke vader. Dat is haar eer te na. Liever steelt ze wc-papier uit restaurants, omdat ze zelfs closetrollen niet kan betalen (kan ze wel uit eten dan???). En dat ze de couture-afdankertjes van 'stiefmoeder' Monique mag afdragen. Tot een realitysoap is het nooit gekomen, maar de bladen smulden wel van dit armoe verhaal. Zeker toen Nicole aankondigde dat haar huis -een fijn wit villaatje met rieten kap in het Gooi- openbaar geveild moest worden omdat ze het niet meer kon betalen. In Story lezen we dat pappa Jan zijn hand over zijn hart heeft gestreken. Hij heeft zijn dochter geholpen met een 'financiële handreiking' en haar faillissement is van de baan. Het huis van een miljoen Euro hoeft niet verkocht te worden. Wel wil Jan nog even streng kwijt dat hij hoopt dat zijn dochter (die al richting 40 jaar gaat) haar lesje heeft geleerd. En zo is pappa Jan weer de ultieme sugardaddy. Fijn hoor, als een miljoentje meer of minder je niet uitmaakt om je kids happy te maken.

Arme Jokkebrok

De uitzendingen van De Miljonair zijn in volle gang en de bladen hebben er elke week wel een item over. Het programma gaat over een jongen die doet alsof hij miljonair is. In het echte leven is hij gewoon een straatarme barkeeper. Een hele tros mooie meiden probeert hem te versieren, in de hoop op een lang en verzorgd, rijk leven. Pas na afloop wordt de dames verteld over de grote leugen dat hun prins eigenlijk een kikker blijkt. Een grappig bedacht programma, dat in Amerika een grote hit is. Dat het liegen en bedriegen Danny wel in zijn karakter zit, blijkt uit de Story. Vorige week nog beweerde 'miljonair' Danny dat hij vrijgezel was en daarom aan het programma meedeed. Maar in Story komt zijn kersverse ex-vriendin 2 pagina's lang aan het woord. Ze hadden nog verkering toen Danny zei aan de show mee te gaan doen, hij zei dat hij 'toch nooit iets met een deelneemster zou doen, zo zat hij niet in elkaar'. Sabrine geloofde er geen woord van en maakte een eind aan de relatie. Maar goed ook, want nu blijkt dat Danny al met meerdere vrouwen naar bed is geweest.