Fajah Lourens en haar vriend zijn uit elkaar. Iets minder dan een week nadat ze zei bang te zijn dat haar elf jaar jongere vriend haar zou verlaten, is de relatie voorbij.

"Het is over tussen Gijs en mij. Ik heb een fantastische tijd achter de rug waar ik met heel veel plezier naar terugkijk", aldus Lourens (34) op haar eigen website.

De dj schrijft dat de twee als vrienden uit elkaar zijn, omdat ze allebei een andere richting op wilden met hun leven. "En heel erg druk zijn met onze eigen carrière waar we beiden de focus op willen leggen."

Volgens Lourens heeft bekend zijn heel veel voordelen, maar is een van de nadelen dat ook het privéleven in de media wordt behandeld. "Het is leuk om je nieuwe liefde aan de wereld te laten zien als je verliefd bent. Helaas komt er soms ook wel eens een moment dat je moet aangeven dat je relatie over is."

Een week eerder zei Lourens in gesprek met 100 % NL nog dat ze bang was dat haar vriend haar zou verlaten. "Straks ben ik 44 en hij 34 en dan moet ik er echt nog uitzien als een 34'er, anders wordt het toch niks."