Blake Shelton weerspreekt roddels onder ede

Blake Shelton heeft onder ede verklaard nooit in een afkickkliniek te hebben gezeten. 

De countryzanger heeft de verklaring ingebracht in de rechtszaak tegen het Amerikaanse roddelblad In Touch. Hij is van mening dat de geruchten bijna het einde betekenden van zijn carrière.

TMZ had inzage in zijn verklaring, waarin hij eveneens ontkent een excessieve drinker te zijn of een drankprobleem te hebben. ''Ik ben nooit dronken of onder invloed als ik werk voor The Voice. Evenmin klopt het dat ik hakkel en brabbel als ik drink. En ik heb nooit geürineerd in een brievenbus."

In Touch publiceerde de verhalen dat hij zou zijn vreemdgegaan en in een afkickkliniek zou zitten nadat Blake en Miranda Lambert eind juli vorig jaar bekendmaakten uit elkaar te gaan.

Alcoholmisbruik

Na een artikel over een vermeende affaire volgde een artikel over alcoholmisbruik, waarin stond dat Blake een 'dieptepunt' had bereikt, dat zijn vrienden vreesden voor zijn leven en dat Miranda hem thuis had betrapt met een groep naakte vrouwen.

In zijn verklaring ontkent Blake Shelton dat hij zijn voormalige echtgenote ontrouw was. ''Mijn ex-vrouw Miranda Lambert heeft me niet betrapt met een stelletje naakte vrouwen in ons huis in Tennessee."

Blake Shelton heeft sinds november een relatie met Gwen Stefani. De twee kennen elkaar omdat ze allebei coach waren bij de Amerikaanse editie van The Voice.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie