Iggy Azalea druk met huwelijksvoorbereidingen

Iggy Azalea heeft een datum geprikt voor haar huwelijk met basketballer Nick Young en gaat daarna op tournee. 

De voorbereidingen voor de grote dag liggen op schema, zo vertelt de Australische rapster in Schön Magazine. Ze gaf een begeleidend interview bij haar covershoot. De Australische ster is in het blad in lingerie te zien.

Iggy Azalea vertelt een druk jaar voor de boeg te hebben, want naast haar huwelijk brengt ze dit jaar haar tweede album Digital Distortion uit. ''Ik weet waar we gaan trouwen en we hebben de datum. Mijn bruidsjurk wordt inmiddels gemaakt. Ik heb ook de huwelijksreis geboekt."

"We zijn aan het plannen, maar moeten nog een paar belangrijke knopen doorhakken. Zo hebben we nog geen keuze gemaakt voor het eten en de bloemen en moeten we nog een tafelschikking maken."

Relatie

Azalea en Young zijn sinds november 2013 bij elkaar. Sinds juni vorig jaar is ze verloofd met de speler van de Los Angeles Lakers. De muzikante maakte eerder bekend dat Demi Lovato één van haar vier bruidsmeisjes zal zijn.

Kort na haar huwelijk gaat Azalea op tour. "Ik moet nog uitvogelen hoe ik dat ga combineren, een trouwerij, een huwelijksreis en daarna een tournee. Vorige keer moest ik mijn tournee uitstellen omdat ik was ingestort. Ik voelde me moe en gespannen. Nu ga ik met hernieuwde energie Noord-Amerika doen en het deel van Europa waar ik vorige keer niet kwam. Nadat ik ben getrouwd zeg ik dus gedag tegen mijn bruidegom."

De rapster brengt vrijdag 18 maart de single Team uit.

Lees meer over:
Tip de redactie