Liza Sips heeft nog nooit ruzie gehad met haar vriend

Liza Sips en haar vriend hebben in de drie jaar dat ze samen zijn nog nooit ruzie gehad. "Er zit wel pit in, maar we houden gewoon niet van ruzie en we zijn geen moeilijke mensen."

De 25-jarige actrice is "geen doetje" en de vader van haar aanstaande kind ook niet, maar ze proberen beide te voorkomen dat ze zeuren om het zeuren.

"Bij een discussie is er altijd één die net wat betere argumenten heeft. Daar legt de ander zich dan bij neer, in plaats van op zijn strepen te gaan staan van: nee, ik doe het lekker toch", aldus Sips, die in gesprek met Grazia zegt dat geen van beide ooit boos is weggelopen.

"Misschien komt dat ook doordat we elkaar door alle drukte vaak moeten missen. We koesteren de momenten samen. Hoe rot of stressvol onze dag ook is geweest, thuis is onze basis. Een rustpunt."

De actrice maakte in september 2015 bekend zwanger te zijn en eind februari dat ze in verwachting is van een zoon. Ook over de naam van het kind is er weinig discussie geweest. "We hadden allebei dezelfde lievelingsnaam, ook weer."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie