Ben Affleck niet boos na interview Jennifer Garner over scheiding

Ben Affleck neemt het zijn ex-vrouw Jennifer Garner niet kwalijk dat ze in de media openhartig over hun scheiding heeft gesproken.

Garner en Affleck, die samen drie kinderen hebben, maakten in juni van vorig jaar bekend dat ze na een huwelijk van tien jaar gingen scheiden.

Er werd gefluisterd dat de 43-jarige filmster een affaire met hun kindermeisje had. Garner zei onlangs in een interview met Vanity Fair dat dit niet de reden was voor de breuk. De 43-jarige actrice omschreef haar ex als een complexe vent. "Ik ben nog steeds de enige die sommige van zijn geheimen kent."

Interview

The New York Times vroeg Affleck wat hij van het interview vond. Eigenlijk wilde hij niet reageren, omdat hun kinderen daar niet bij gebaat zijn. "Jen is geweldig. Ze is een fantastisch mens. We gaan heel goed met elkaar om."

"Ik heb haar vanochtend nog gezien. Zij wilde erover praten, zodat het maar achter de rug zou zijn en ze kan zeggen: 'Ik heb het al eens besproken en wil dat niet nog een keer doen'. Dat is prima. Ze mag erover zeggen wat ze wil."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie