André Hazes Jr hoopt dat ruzie in gezin 'vanzelf goed komt'

André Hazes Jr hoopt dat het contact met zijn zus en zijn moeder vanzelf weer wordt hersteld. "Ik ben degene die geen contact zoekt met mijn moeder en Rox. Het loopt gewoon niet als gezin."

"Ik heb een goede opvoeding gehad en ben daar ontzettend dankbaar voor", vertelt de 22-jarige zanger maandag in Het Parool.

Hazes Jr heeft al langere tijd weinig contact met zijn zus en zijn moeder. Er wordt gespeculeerd dat zijn zestien jaar oudere vriendin Monique daar de oorzaak van is, hoewel de zanger dit gerucht ontkracht. "Of Monique er iets mee te maken heeft, doet er niet toe. Verder wil ik niet met modder gooien."

De zanger gaat ervan uit dat het op een dag weer goedkomt tussen hen. "Op dit moment zit het er niet in. Daar ben ik ook te druk voor: zes dagen per week van huis, dan heb ik geen tijd om in een hoekje te gaan huilen."

Open

In het interview vertelt Hazes Jr dat hij in het verleden soms te open is geweest naar de media over zijn privéleven. "Natuurlijk heb ik ook momenten dat ik even geen zin heb om te praten, over de familiesituatie bijvoorbeeld. Omdat het zeer doet of omdat er al veel over is gesproken."

"Maar in principe geldt: als iemand wat wil weten, krijgt ie antwoord. (..) Als je eerlijk bent hoef je niets te onthouden."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie