Relatiebreuk Sabia Boulahrouz en Van der Vaart door ruzie met ouders

Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart zijn in 2015 uit elkaar gegaan omdat hij had besloten om in Sevilla te gaan voetballen. 

Boulahrouz, die de naam van haar ex-man Khalid Boulahrouz in haar paspoort draagt, vond het plan van Van der Vaart om in Sevilla te gaan voetballen eerst een goed idee, maar bedacht zich toen ze hoorde dat het om de slechtere club van de stad Real Betis ging.

"Sevilla heeft me echt de nek gebroken", aldus Boulahrouz in een interview met het blad LINDA dat vanaf woensdag in de winkel ligt.

Bang

"Ik was er bang voor dat hij, als dure aankoop en grote naam, de schuld zou krijgen als ze weer zouden degraderen", aldus Boulahrouz. Van der Vaarts vader nam het Boulahrouz kwalijk dat ze zich ermee bemoeide en dat resulteerde in een ruzie tussen het model en Van der Vaarts ouders.

"Uiteindelijk is Raf daarom zijn contract in Sevilla zonder mij gaan ondertekenen. Ook is hij zonder mij en mijn kinderen met Damián en zijn ouders in Spanje op vakantie gegaan. Ik dacht: daarna praten we het uit, en is alles weer goed."

Het is echter nooit meer goed gekomen.

Zwangerschap

Na de breuk kwam Boulahrouz in het nieuws omdat ze zwanger zou zijn van Van der Vaart. Veel mensen, waaronder Van der Vaarts ouders, geloofden haar niet. "Misschien omdat ik zo veel ben afgevallen, zestien kilo door alle stress, misschien omdat Raf er nooit een woord over heeft gezegd."

De 33-jarige voetballer had er opzettelijk voor gekozen geen uitspraken in de media te doen, een keuze die hij in het verleden al vaker gemaakt had.

"Toen ik met Raf ging, hebben zijn vader Ramon en zijn manager altijd gezegd dat ik nergens op mocht reageren." Volgens Van der Vaarts manager zou dat niet bevordelijk zijn voor Van der Vaarts voetbalcarrière. 

"Dus ik heb alle leugens nooit tegengesproken", vervolgt Boulahrouz.

Whatsapp-bericht

Door alle speculaties wilde Sabia Boulahrouz dat Van der Vaart toch een reactie zou geven in de media, maar dat wilde hij nu ook niet. De voetballer heeft Sabia alleen een WhatsApp-bericht gestuurd met de tekst: "Ik weet dat je zwanger bent, en je hebt mijn respect, dat moet genoeg voor je zijn."

Ze ontkent ook geruchten over een nep-buik die ze zou hebben gedragen. Presentatrice Patty Brard zou via een bron vernomen hebben dat de Duits-Turkse vrouw deze in gebruik nam om een zwangerschap te simuleren.

"Wie geloof jij eerder: Patty Brard die een gossip-programma presenteert of Uri Geller, die met zijn oor tegen mijn buik heeft gestaan?", aldus Boulahrouz die op een uitzending van het televisieprogramma Mindmasters Live doelt.

Tip de redactie