Presentator Jurgen van den Berg wil zich 'niet binden'

Presentator Jurgen van den Berg geeft aan graag alleen te willen zijn en zich niet te willen binden aan iemand. "Ik heb ruimte voor mezelf nodig."

"Ik sta niet bekend om mijn lange relaties, nee. Maar ik zeg daar niet te veel over. (..) Laat ik het zo zeggen: ik weet wat ik wil en ook wat ik niet wil", vertelt Van den Berg zaterdag in AD Magazine.

De 51-jarige presentator van NPO Radio 1 weerspreekt de geruchten dat hij veel vrouwen zou hebben gehad in zijn leven. "Als al die geruchten waar zouden zijn, dan liep ik nu al mank."  Wel spreekt hij al een tijd af met een vrouw. "Jij concludeert dat zij mijn vriendin is, maar wij plakken er zelf geen etiket op. Ik ontken niet dat we elkaar zien, maar we weten allebei precies hoe het zit."

"Het interesseert mij niet wat anderen van mijn relatie vinden. Dat andere mensen het nodig vinden om er een etiket op te plakken, interesseert me echt niets."

Van den Berg weet niet of hij ooit nog zal samenwonen met iemand. "Uiteindelijk ga ik alleen deze wereld weer af, maar dat geldt voor iedereen. Ik ben totaal niet zielig, ik vind het heerlijk om af en toe alleen te zijn."

Lees meer over:
Tip de redactie