Onderzoek mishandeling varken door hondentrainer Cesar Millan 'overdreven'

Het onderzoek naar de mishandeling van een varken door hondentrainer Cesar Millan is volgens de kandidaat uit het programma Cesar 911 "buitenproportioneel". De vrouw schakelde Millan in om de gedragsproblemen van haar hond aan te pakken.

In een video op de website van TMZ zegt ze dat de hondentrainer haar geweldig heeft geholpen en dat haar hond Simon niet langer agressief is naar haar hangbuikvarkentjes.

Onlangs kreeg Millan de politie op bezoek na klachten van kijkers die hadden gezien dat de bullterriër tijdens een trainingssessie in de televisieshow Cesar 911 een varken had mishandeld. Volgens hondeneigenaresse Sandy viel dat reuze mee.

"Tijdens de gedragstraining beet Simon in het oor van een groot varken en dat oor ging daarna een beetje bloeden. Het varken was niet erg gewond. Na een uur trainen liepen Simon en het varken vriendschappelijk naast elkaar", aldus de eigenaresse.

"Ik ben erg blij met Cesars hulp en het spijt me dat mensen een andere opvatting hebben over wat er echt is gebeurd. Ik heb een totaal nieuw leven met Simon. De hulp van Cesar is het beste wat Simon en mij ooit is overkomen."

Lees meer over:
Tip de redactie